Frankrig EURO 2016 Nike hjemmebane og udebane Kits

Publié le par billigefodboldtrjer

UEFA EURO 2016 værter Frankrig vil debut deres nye hjem og væk kits i hulspil, når de mødes i Holland, Rusland og Cameroun i slutningen af ​​marts international pause Køb EM 2016 Fodboldtrøje.

Sættene blev afsløret af Nike og Fédération Fran? Aise de Football (FFF) i går. Begge vil være til salg på World Soccer Shop, stilne Sport, Lovell Soccer, UK Soccer Shop og køjesæk fra den 24. marts.

Ifølge Nike: De overvejende kobolt blå og hvide temaer i de respektive kits blande symboler på Frankrigs storied fodbold historie med banebrydende Nike Aeroswift teknologi, der gør det muligt på banen fokus ved at reducere distraktioner for franske atleter som Blaise Matuidi, Rapha l Varane? og Anthony Martial. Det France 2016/17 hjem kit har en hyper-kobolt blå krop, en moderne tage på klassisk fransk blå, med en kontrasterende mørkere blå skuldre og ærmer produceret af cross-farvning sort med den førnævnte blå. På brystet, manipulerede strik zoner skaber en geometrisk mønster, der forbedrer pasform, med mindre mesh figurer i bunden af ​​grafikken. Køb Billige Frankrig EM 2016 Fodboldtrøje online er for dig.

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article