Hvor ville Barcelona finish i Premier League

Publié le par billigefodboldtrjer

Vi er på nippet til Premier League velsagtens mest konkurrencedygtige sæson, med omkring 8 hold, der har en chance på titlen. Logic dikterer, at holdet med den mest talentfulde trup, og trup dybde ville vinde titlen. Men Arsene Wenger netop sagde, at da næsten alle hold har fået stærkere, dens mulige droppe en lang række punkter for alle hold. Hvad det egentlig betyder, er, at konsistens, ikke utroligt talent, kunne være den hemmelige sauce at vinde premier league denne sæson og købe Barcelona Udebanetrøje 2016/17.

Vi så en demonstration af, at sidste sæson så godt. Leicester er på ingen måde den stærkeste trup i ligaen - måske ikke engang top 10, men de konsekvent fik gode resultater, og dermed vandt ligaen. I mellemtiden, Chelsea, nok den mest talentfulde trup i ligaen, færdig tiende fordi de droppede point mod alt for mange hold i den nederste halvdel af tabellen.

Nu er spørgsmålet: hvor ville Barcelona slut, hvis de spillede i Premier League? Barcelona går ind i sæsonen med både de logiske ting at have - utrolige talent, og fantastiske trup dybde. Men Bar? En har også noget, som de fleste andre Premier League hold ikke gør, og det er utroligt konsistens. Vil du købe Billige Fodboldsæt Børn for dine børn?

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article