Carry mere end prestige VM Tyskland vinder mesterskabet

Publié le par billigefodboldtrjer

Kampagne til den kommende 2016 European Cup Germany landshold, finalen betyder at fuldføre opgaven. I 2008 European Cup, det tyske hold tabte til Spanien andenplads; og i den europæiske Cup 2012 fire år senere, har det italienske hold germanske vogn blevet blokeret i finalen. I en offentlig mening den tyske holdets stjerne, efter at have vundet Europa Cup i 1996, de igen tog tiden er kommet til Europa. Køb Fodboldtrøjer 2016/17 på www.minfodbold.com.

I den positive fase, det tyske hold igen med Polen var i samme gruppe, endda så stadig germanske vogn gruppe C vil være den første identitet i knockout stadier, så deres modstandere i knockout runde af Det vil være den tredje i en gruppe. Alt er normalt, så Tyskland vil stå værter Frankrig i semifinalen, så længe de vinder, vil den gøre det Loew team finalerne, så måske Delaunay Cup til at konkurrere med dem vil være Spanien.

Og flere andre grupper er forskellige, til den endelige prioritering gruppe C, måske direkte af holdet ledet målscorer beslutte. I Tyskland, de mest skarpe våben utvivlsomt ustoppelig Thomas - Muller. I det kvalificerende scenen, Muller for det tyske hold scorede ni mål, hvis den nuværende Europa Cup, denne maskine kan ikke rangeret i den tyske målscorer i spidsen, så er det svært at forestille sig.Køb Tyskland EM 2016 Fodboldtrøje at støtte Tyskland fodboldhold!

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article