Atletico Madrid 2017/18 Hjemmebanetrøje lækket

Publié le par billigefodboldtrjer

Fokus på fodbold skjorte information af en velkendt hjemmeside, tidlig i måneden udsatte Atletico Madrid 2017/18 hjem kit, den nye fodboldtrøje vedtaget en fed design stil. Fra eksponeringen af ​​spionen fotos kan ses, er hjem fodbold skjorte twill det største lyspunkt. For at finde Billige Fodboldtrøjer, har vores online indkøbscenter de samme varer, god kvalitet og billig. Atletico Madrids nye sæson hjem fodboldtrøje hovedton er den traditionelle rød, hvid, men denne gang bruger det forskellige sted den diagonale stil design, fodboldtrøje brystfront reklame er "Plus500".

Designet af den nye Atletico Madrid 2017/18 fodboldtrøje svarer til 1999-2000 sæsonen, den nye fodboldtrøje fortsætter med de traditionelle røde og hvide lodrette striber, de nyligt tilføjede elementer er fra øverste højre hjørne til nederste venstre hjørne Af twill, som i den sidste sæson er meget sjælden. 80% områderne på bagsiden af ​​fodboldtrøjen er rene røde, og de forreste frynser indtager kun de resterende 20% områder. Mansjettene er også røde design stilarter. Det er virkelig usædvanligt for Atletico Madrid fobboldtrøje, vores butik kun for fansne at levere en række bedste muligheder samt professionelle kundeservice team til at løse dine problemer.

Det nye produkt fra Atletico Madrid hjemmekit blev lanceret i december sidste år og vil blive brugt i 2017/18 sæsonen. Sponsorerne kombinerer den røde og hvide Atletico Madrid 2017/18 hjem fodboldtrøje med elementerne i Navy kostume, som afspejles i den blå skygger af det nye fodboldtrøje klub logo og de forreste striber vises på bagsiden. Endelig kan du også se det spanske flag i den nye Atletico Madrid hjemme fodbold skjorte krave indefra. Kittet vil være udstyret med navy tøj stil shorts og røde sokker. Kan du lide Atletico Madrid fobboldtrøje? Klik på musen for at komme ind i vores butik, deltage i en række salgsfremmende aktiviteter, der er mulighed for at få gratis leveringstjenester.

 

Atletico-Madrid-2017-18-Hjemmebanetroje-lekket

 

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article