El Tigre brøler

Publié le par billigefodboldtrjer


Atletico Madrid sprang tilbage fra El Derbi nederlag i går takket være Falcao. Olly Dawes mener, at de er titalkonkurrenter - hvis han bliver
På trods af at man slog en imponerende fem mål i aftes, blev Radamel Falcao igen overskygget af den rekordbryde Lionel Messi.

Men tag ikke noget væk fra en anden herlig udstilling af den colombianske hitman.

At hoppe tilbage fra sidste weekend nederlag til Real Madrid, Atletico Madrid var det ordsprogede sårede dyr, der slog Deportivo La Coruna 6-0 på Vicente Calderon.

Og de havde deres mål scoring fænomen at takke.

Falcao fem mål salvo forlader ham anden i løbet af Pichichi - han springer stadig Messi med syv - ikke at spilleren selv er interesseret i personoplysninger.

"Jeg er meget tilfreds med det store spil, vi havde i dag, både med den måde vi spillede og for målene. Jeg takker Gud for dette, det er uforglemmeligt. Jeg tænker ikke på tallene, hvis jeg kan fortsætte med at forbedre og gøre mere hver dag, så er det også. "

Mens den 26-årige ikke er bekymret for Pichichi, er hans klub uden tvivl panik over at holde fast på deres værdsatte aktiv, som tiltrækker beundringsværdige blik fra Chelsea og Juventus for blot at nævne nogle få.
 

El Tigre brøler

Publié dans Billige Fodboldtrøjer

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article