Europa Cup Schweiz: er det tid til at omskrive historien

Publié le par billigefodboldtrjer

Selvom FIFA og UEFA hovedkvarter i Schweiz, men det schweiziske hold i europæisk fodbold er det svært at blive en magtfuld kraft. I EM historie, det schweiziske hold nåede finalen tre gange, men kunne ikke undslippe gruppespillet tre gange for at stoppe forlegenhed. Denne gang EM militær ekspansion, er det et godt tidspunkt at omskrive historien om Schweiz Billige EM 2016 Fodboldtrøjer på www.minfodbold.com.

På trods af den dårlige resultater i EM, men World Cup tur schweiziske hold har nogle lyspunkter, dette fra en anden vinkel bevist, at "Europa ikke let spil." Schweiziske hold syv gange kvalificere sig til World Cup finalen, den bedste score af kvartfinalerne. På VM for to år siden i Brasilien, denne "svageste frø" i træner Ottmar Hitzfeld melodi, breakout succes fra team af Frankrig, Ecuador, Honduras i. Knockout runde, det schweiziske hold lidt sigte på at vinde Argentina. Begge sider arbejdet hårdt til 120 minutter, den argentinske hold var afhængige af Di Maria mål i overtid for at ende skridt videre, en bold tabt i det schweiziske hold også vundet respekt af fans over hele verden.

Sammenlignet med for to år siden, EM samlede ændring i denne lille schweiziske trup trods herunder Leo Burnett, herunder veteran målmand fade, men der er også presserende ungdom unge dukke. Den nuværende EM kvalifikationen fase, det schweiziske hold 7-3 bag England scorer snittet.Billige Schweiz EM 2016 Fodboldtrøje er meget moderne.

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article