Bedste kvalitet Fodboldtøj børn Manchester City

Publié le par billigefodboldtrjer

Celtics manager Brendan Rodgers er stejlt på, at Moussa Dembele ikke vil være tilgængelig på den billige til Manchester City. Vi har et stort udvalg af Billige fodboldtrøjer børn tilgængelig online nu på vores online sportsforretning.

 

The Blues er gentagne gange blevet forbundet med et skifte for den unge angriber, og Daily Mail rapporterer, at Pep Guardiola er klar til at gøre en £ 20m bud på France Under-21 internationalt.

Men Rodgers er fast besluttet på at holde fast i sin mand ud over januar og når den tid kommer til at sælge, vil være krævende top dollar.

 

Han sagde: "Celtic vil aldrig behøver at bekymre sig om at skulle miste nogen for en sum penge, der ikke er i forhold til talent.

"Borte er de dage, når nogen kommer til at se på det skotske marked og tænker:" Vi vil få nogen ud af Celtic Fordi det er skotsk fodbold ... "

 

'Et talent er et talent, og, uden at være arrogant, jeg ved, hvad det ser ud. Verdens klasse spillere. Jeg ved, hvad talent er. "

Heraf foelger newsthat byen er interesseret i Southampton forsvarer Virgil van Dijk.Buy vores fantastiske udvalg af Fodboldtøj børn Manchester City alle til lave priser i en række forskellige størrelser! Køb Billige Manchester City Trøje børn lige nu!

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article