Arsenals seneste spørgsmål dukke op igen i Champions League tegne med PSG

Publié le par billigefodboldtrjer

Få online nu og tage et kig gennem vores Fodboldtrøjer børn , alle til lave priser i en række størrelser, der passer til alle.
Granit Xhaka og shkodran mustafi afbilledet mod Paris Saint-Germain

Arsenals Champions League-kampagne tog en velkendt drejning, da de trak 2-2 med Paris Saint-Germain på Emirates Stadium. Nick Wright var der for at se deres seneste spørgsmål dukke op igen ...

Da Arsene Wenger sagde, at der var "ingen grund til panik" i hans post-match pressekonference, han havde et punkt. Arsenal kan har overgivet førstepladsen i gruppe A med deres 2-2 uafgjort mod Paris Saint-Germain, men deres plads i Champions League knockout runder allerede er sikret, og deres ubesejrede løb strækker nu til 18 kampe i alle turneringer.

Sky Sports Black Friday salg

Opgrader til Sky Sports nu og få 12 måneder halv pris!

Det er ikke en dårlig situation at være i, men som afhøringen fortsatte på Emirates Stadium, Wenger indrømmede sin side har mistet noget af deres momentum. Det var Arsenals tredje i træk uafgjort efter de delte point med Tottenham og Manchester United. Mere bekymrende er det, men det var også den tredje i træk spil, hvor de har udført et godt stykke under deres bedste.

Arsenal kæmper for flydende og advarselstegn var der fra starten mod PSG. Knap et minut var gået, da Laurent Koscielny sprøjtes en løs aflevering direkte til Blaise Matuidi 30 yards fra sit eget mål, og øjeblikke senere Francis Coquelin begavet bolden til Edinson Cavani i en lignende situation.

Arsenals Alex Iwobi kappes med PSG italienske midtbanespiller Marco Verratti

Arsenal overlevede de nervøse øjeblikke, men deres kampe i besiddelse fortsatte som de besøgende begyndte at dominere. Kieran Gibbs havde allerede ryddet en på stregen, da Cavani nettes åbneren fra Matuidi lave kors, og da Olivier Giroud udlignet fra straffesparkspletten i slutningen af første halvår, var det med deres første skud på mål.

De Gunners fik en anden heldig pause, når Marco Verratti egen mål sætte dem foran på time-mærket. Deres fordel varede ikke længe, men som PSG udnyttet slæk mærkning til niveau scoringer fra et hjørne. Arsenal blev raslede, og de ville have tabt, hvis det ikke var for nogle egensindige efterbehandling fra Cavani i de afsluttende faser.

På det tidspunkt dommeren blæste sidste fløjt, havde Arsenal ikke mønstrede et enkelt skud på mål fra åbent spil. Manglen på kreativitet er bekymrende for en side, der roser sig af deres angribende kvaliteter. Arsenal har scoret masser af mål mod Ludogorets og Sunderland i de seneste uger, men mod elite opposition i deres sidste tre kampe kombineret de kun har formået fire skud på mål.

Skader har været ødelæggende. I det centrale midtbane, Arsenal dårligt savne Santi Cazorla evne til at bryde ud af trange pladsforhold og iværksætte angreb fra dyb. Wenger er at finde det vanskeligt at finde den rette balance i spanieren fravær, og hans usikkerhed har ført ham til felt forskellige midtbane partnerskaber i hvert af Arsenals sidste tre kampe.

Granit Xhaka var velsagtens Arsenals bedste spiller i det nordlige London derby, men han er faldet ud af holdet siden da. Mohamed Elneny blev foretrukket til partner Coquelin mod United, mens Ramsey fik nik mod PSG. Det er lidt underligt Arsenal mangler samhørighed. Med Cazorla sat til at være ude indtil jul, Wenger skal slå sig ned på en løsning hellere før end senere.

Lucas Moura fejrer efter Paris Saint-Germains equalizer

Arsenals defensive bortfalder også om. De har ikke holdt buret rent i nogen af deres sidste fem kampe, og Hector Bellerin s skaden er allerede vist problematisk. Carl Jenkinson har vist masser af bestræbelse i hans fravær, men forskellen i kvalitet var indlysende mod PSG, da han ikke kunne finde en medspiller med alle fem af hans kors.

Wenger spillet ned hans side usammenhængende ydeevne, men det kan vise sig dyrt. Arsenal er næsten sikker på at slutte som gruppe løbere op for femte sæson i træk, og mens der stadig er en runde af inventar tilbage at spille, betyder det, at de allerede står over for klar mulighed for en anden sidste 16 møde med Lionel Messis Barcelona.

Det ville være det værst tænkelige scenarie, men Arsenal bliver nødt til at vise betydelig forbedring hvem de står. Wenger mænd er ubesejret siden åbningen dage af kampagnen, og det er ikke tid til panik stationer endnu, men lykken vil ikke vare evigt. De har brug for at genopdage deres tidlige-sæsonen form startende med besøget af Bournemouth på Nissan  Super søndag .

Opgrader til Sky Sports nu og få 12 måneder halv pris. Skynd dig, tilbuddet udløber December 4!

Sørg for at du har den nyeste Manchester United trøje denne sæson med vores massive samling af Fodboldtrøjer og kits!
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article